23948sdkhjf

Ny chef på Biometria

Anna Forshell blir ny marknadschef vid Biometria.

Anna Forshell kommer närmast från en tjänst som projektledare för SCA Woods förändringsprojekt kopplat till SCAs implementationen av nytt affärssystem. Anna Forshell är född 1982 och kommer att vara placerad vid Biometrias kontor i Sundsvall. Hon tillträder tjänsten den 6 juni.

Anna har en mycket relevant bakgrund av att utveckla marknadsorganisationer och en gedigen erfarenhet av ledarskap och förändringsarbete, säger Ingela Ekebro, vd för Biometria.

På SCA har Anna de senaste 10 åren haft olika roller. Hon har en bakgrund inom sågade trävaror som Business Manager både på SCA:s sågverk i Munksund och i Tunadal där hon hade uppdraget att bygga en effektivare marknadsorganisation.

Det känns mycket roligt att ta sig an rollen som marknadschef. Jag ser fram emot att få jobba med Biometria och hur vi kan höja kundfokuset och erbjuda ännu bättre tjänster och service i framtiden. Jag har alltid arbetat med marknadsfrågor och att utveckla lönsamma affärer, det vill jag fortsätta med på Biometria. Att kunna bidra med mina erfarenheter från implementeringsprojekt i det fortsatta viktiga arbetet med VIOL 3 ska bli mycket spännande, säger Anna Forshell.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Trästudent får stipendium av STTF
Dansk trägrossist tror på Sverige
Miljardutdelning i Södra
Nya hus tillverkas i Sizes konkursade fabrik
Derome säkrar fallskydd
Vida höjer priser

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093