23948sdkhjf

Ny vd för Moelven Edanesågen

Från och med den första augusti tillträder Lars-Erik Klas som ny vd för Moelven Edanesågen. Det efter att Jörgen Olofsson blir projektledare för Moelvens nya investeringssatsning där hela produktionsprocessen ska totalrenoveras. Något som NTT tidigare skrivit om.

Lars-Erik Klas kommer närmst från rollen som underhållschef på Holmen, och är utbildad inom produktionsteknik, logistik och materialteknologi vid Sundsvalls Högskola.

– Lars-Erik har lång erfarenhet av ledande befattningar från företag verksamma i flera olika branscher. Med hans tidigare erfarenheter och kunskaper är jag övertygad om att han kommer axla rollen som vd på Moelven Edanasågen på ett mycket förtjänstfullt sätt, säger Bjarne Hønningstad, divisionschef för Moelven Wood och styrelseordförande, Moelven Edanesågen, i en kommentar.

Lars-Erik Klas tillägger:

– Moelven Edanesågen har funnits i generationer och varit betydande för samhället under lång tid. Jag känner stolthet och stor ödmjukhet i uppdraget som vd, och tillsammans med medarbetarna, utveckla Moelven Edanesågen mot en ny epok i företagets fina industriella historia.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078