23948sdkhjf

Sista etappen i Cederhusen släpps till försäljning

Nu släpps bostäderna i den fjärde och sista etappen i Cederhusen till försäljning. De 71 bostäderna har över 3 200 intressenter och fullbokade visningar.

Så ser läget ut redan vid säljstart för Cederhusen, som ligger i Hagastaden, och är Stockholms första stora flerbostadshus i massivträ och ett av de största trähusprojekten i världen i innerstadsmiljö.

Sammantaget består projektet av 234 bostäder fördelade i fyra torn om 10-13 våningar i två kvarter som bildar en bred och hög front i söderläge mot Norra Stationsparken, nära den nya, kommande tunnelbanan i Hagastaden.

Tidigare etapper har sålts i högt tempo. Trenden både håller i sig och förstärks inför den avslutande etappen.

– Alla lägenhetsstorlekar har varit populära men generellt har vi sett störst efterfrågan på de större lägenheterna. Majoriteten av våra köpare bor redan i innerstaden idag och undersökningar visar att önskan om ett klimatsmart boende är stora, säger Anna Ervast Öberg, Affärs- och projektutvecklingschef Folkhem.

Cederhusens fjärde och avslutande etapp innefattar 71 bostäder i storlekarna 1-5 rum och köp med priser från 3 295 000 kronor. Bostäderna i Cederhusen är byggda av massivt trä och har genomgående trädetaljer även i inredningen.

Kvarteret Humboldt byggstartas inom kort och står klart för inflyttning under hösten 2023. Bostäderna uppförs som den slutliga etappen av Hagastadens västra område, vilket innebär att det mesta av närområdet kommer vara på plats vid inflyttning.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079