23948sdkhjf

Woody lanserar ny e-handelsplattform för proffs

Woody Bygghandel lanserar en lösning som ska locka fler proffsbyggare att använda kedjans e-handel. Registrering och inloggning med BankID ska förenkla affärerna för såväl befintliga som nya företagskunder.

– Fram tills nu har man behövt kontakta en säljare på någon av våra anläggningar för att få inloggningsuppgifter till vår e-handel Plattan. Det är tydligt att kunderna har upplevt det som en viss tröskel, säger Daniel Wisarve som är ansvarig för digitala affärer på Woody Bygghandel.

– Med den nya lösningen räcker det att firmatecknaren hos kunden, som vanligtvis också är företagets vd, går in på sin lokala Woody Bygghandels hemsida och registrerar sig med BankID och sina företagsuppgifter. Efter det kan han eller hon skapa ett valfritt antal personliga profiler för de medarbetare som ska kunna göra beställningar. Det blir både enklare och säkrare för kunden eftersom man får full koll på alla beställningar som görs.

Väl inloggad får kunden precis som tidigare tillgång till en rad funktioner, berättar Daniel Wisarve.

– Vår kundportal är som en digital verktygslåda i vardagen. Här får man upp hela produktkatalogen och gällande avtalspriser. För att spara tid kan man göra personliga inköpslistor och få fakturaöversikt och slutdokumentationer för sina projekt. Man får också tillgång till Woody Akademin med kostnadsfria företagsutbildningar.

Kommentera en artikel

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078