23948sdkhjf

Bjerking rekryterar för miljön

Teknikkonsulten Bjerking har rekryterat David Lindgren till chef för miljöenheten.

Den 2 maj började David Lindgren sin nya roll som chef för Bjerkings miljöenhet. David har tidigare arbetat på Ramboll där han till en början arbetade med miljö- och hållbarhetssamordning samt miljöcertifieringar. Från 2017 var han hållbarhetsansvarig för företagets svenska verksamhet. Nu senast kommer David från rollen som Hållbarhetschef på Hifab. Bjerkings miljöenhet består av cirka 40 medarbetare i fem team fördelade på de två kontoren i Uppsala och Stockholm.

– Bjerkings miljöenhet är lite av ett ”dream team” för mig, säger David Lindgren. Under åren har jag ofta sett duktiga miljökonsulter arbeta ensamma eller i mindre grupper. Här har Bjerking redan samlat sina miljö- och hållbarhetskonsulter i ett team. Tillsammans har de all den kunskap som behövs för att bygga morgondagens hållbara samhälle.

Davids första tid på Bjerking handlar främst om att lära känna organisationen.

Bjerking har en väl fungerande verksamhet och goda kundkontakter. Den första tiden handlar därför om att lära känna människorna på miljöenheten och hur vi ska arbeta post-corona för att bibehålla och stärka trivsel och sammanhållning.

Rickard Lundberg, Affärsområdeschef Hus och Installation på Bjerking är glad att David är på plats:

– Vi är väldigt glada att David valt att börja hos oss på Bjerking! Vi har redan idag en stark miljöenhet och tillsammans med David kommer vi kunna ta nästa steg i vår och våra kunders utveckling mot hållbar samhällsbyggnad. David har en gedigen erfarenhet av miljö och hållbarhetsfrågor och ett etablerat nätverk i samhällsbyggnadsbranschen vilket kommer att stärka vårt hållbarhetserbjudande ytterligare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11