23948sdkhjf

Byggmax satsar stort i Danmark

Byggmax öppnar den första danska butiken under Byggmax-varumärket under sommaren 2022. Då öppnar en dansk version av Byggmax senaste och största butiksformat i Vejle.

– Efter vårt intåg i Danmark förra året, via förvärvet av Næstved Lavpristræ, kan vi nu etablera Byggmax-varumärket på vår fjärde marknad, säger Mattias Ankarberg, vd på Byggmax. Det här är ett viktigt steg för vår satsning på expansion i Danmark och känns väldigt spännande.

Förra året förvärvade Byggmax danska Næstved Lavpristræ A/S, en ägarledd lågpris-bygghandel med fyra butiker på Själland och en stor e-handel.

– Vi har nu tillsammans arbetat fram en dansk version av vårt allra senaste och största Byggmax-koncept, vilket vi öppnar i Vejle på Jylland i sommar, berättar Mikael Bengtsson, landsansvarig för Byggmax i Danmark. Detta blir därmed den första butiken under Byggmax-varumärket i Danmark. Att vi nu kan vi erbjuda alla danska hemmafixare i Vejleområdet riktigt bra byggvaror till riktigt låga priser känns fantastiskt,.  

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079