23948sdkhjf

Byggmax satsar stort i Danmark

Byggmax öppnar den första danska butiken under Byggmax-varumärket under sommaren 2022. Då öppnar en dansk version av Byggmax senaste och största butiksformat i Vejle.

– Efter vårt intåg i Danmark förra året, via förvärvet av Næstved Lavpristræ, kan vi nu etablera Byggmax-varumärket på vår fjärde marknad, säger Mattias Ankarberg, vd på Byggmax. Det här är ett viktigt steg för vår satsning på expansion i Danmark och känns väldigt spännande.

Förra året förvärvade Byggmax danska Næstved Lavpristræ A/S, en ägarledd lågpris-bygghandel med fyra butiker på Själland och en stor e-handel.

– Vi har nu tillsammans arbetat fram en dansk version av vårt allra senaste och största Byggmax-koncept, vilket vi öppnar i Vejle på Jylland i sommar, berättar Mikael Bengtsson, landsansvarig för Byggmax i Danmark. Detta blir därmed den första butiken under Byggmax-varumärket i Danmark. Att vi nu kan vi erbjuda alla danska hemmafixare i Vejleområdet riktigt bra byggvaror till riktigt låga priser känns fantastiskt,.  

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
WOODJOB
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
100-årig bygghandel får nya ägare
Trähusbyggare mot trenden - anställer tio efter stororder
Metsä Wood vill se mer lätta trämaterial
Remmers redo ta sig an Norden
Träcentrum på fördubblingsresa
100-årig bygghandel får nya ägare
Andra Nordiska Medier
Framtidens Bygg
Entreprenad
Transportnet

Sänd till en kollega

0.078