23948sdkhjf

Efter dansk succé – Projektagenten utmanar monopolet i Sverige

Nordiske Medier ger sig in på den svenska marknaden med sitt digitala verktyg för bevakning av bygg- och anläggningsprojekt, Projektagenten.

Detta sker mindre än ett år efter lanseringen i Danmark, som uppges varit lyckad. Projektagenten moderniserar bevakningen av bygg- och anläggningsprojekt. 

Nu ska tjänsten även  introduceras på den i dag monopolliknande svenska marknaden.

– Optimismen och erfarenheten från Danmark tar vi nu med oss ut på den svenska marknaden, säger Magnus Kepinski, vd för Nordiske Medier i Sverige, i en kommentar.

– Kombinationen av en modern och användarvänlig produkt, ett skarpt och transparent pris samt en nyetablerad avdelning inom Nordiske Medier har varit framgångsformeln, tillägger Magnus Kepinski.

– Det svenska teamet är redan på plats och kommer att integreras med den befintliga organisationen för Projektagenten. 

Nordiske Medier är Nordens största B2B-förlag och ger ut flera ledande publikationer inom bygg- och transportområdet med 100 års erfarenhet av försäljning av branschinformation.

Projektagenten har etablerats i Danmark på kort tid. Tjänsten lanserades i Danmark i september 2021. Plattformen för marknadsinformation hjälper kunder från byggbranschen att hitta sina nästa uppdrag. Projektagenten samlar kunskap om nya privata och offentliga byggprojekt och distribuerar informationen vidare i en användarvänlig mjukvarulösning.

– Vi hade mycket höga förväntningar när vi etablerade Projektagenten i Danmark. Och nu kan vi vara nöjda med att resultatet under produktens första år är i nivå med de förväntningarna, säger Nordiske Mediers koncernchef Jesper Hansen.

Projektagenten etableras i Sverige under oktober 2022. De första licenserna är redan sålda.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
WOODJOB
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Trä – en grund för hantverk
Hyggligt år för Bergs
Stålman ny chef på Setra Heby
White vinner tävling om Valsta-byggnad
Sågverk kan få dispens för byte av mätteknik
Innovativt företag får bli sin egen kund
Andra Nordiska Medier
Framtidens Bygg
Entreprenad
Transportnet

Sänd till en kollega

0.094