23948sdkhjf

Derome öppnar ny bygghandel i Strömstad

I morse var det dags för Derome att klippa bandet och välkomna kunderna till företagets helt nya bygghandel i Strömstad.

- Att vi nu är igång känns väldigt skoj efter allt hårt jobb och alla förberedelser. Vi har fått ihop ett riktigt härligt gäng i personalen som jag är säker kommer göra allt för att besökarna ska trivas hos oss, säger Erik Antonsson som är platschef.

Lokalerna i Strömstad är helt nybyggda vilket betyder att de kunnat utformas med målet att förenkla logistiken och anpassas helt utifrån kundernas behov berättar Erik.

- Lokalerna är både rymliga och ändamålsenliga. Dessutom har vi en rejäl konkurrensfördel med att allt material kan lastas under ett och samma tak. Det gör det smidigt och enkelt att besöka oss. 

En av de kunder som sett fram emot öppningen är HNH Entreprenad som är ett välkänt namn i Strömstad med omnejd. René Nielsen är ägare och ser fördelar med den nya bygghandeln.

- Vi har varit kunder hos Derome i Tanumshede i många år, men för oss som utgår från Strömstad blir detta ännu smidigare. Det underlättar och betyder att vi kan träffa Deromes säljare på hemmaplan, se lagret och ta med våra kunder för att visa upp produkter och material. Ett heltäckande erbjudandeÖppningen i Strömstad följer Deromes plan att alltid finnas vid kundernas sida genom stark lokal närvaro och hög kunskap berättar Johan Winroth, vd Derome Bygg & Industri AB.  - Vår etablering i Strömstad är ett bra exempel på hur vi väljer att expandera i regioner där vi redan är verksamma. Vi gör stora satsningar inom hållbarhet, logistik och digitalisering, tillsammans med kunskapen ute på våra anläggningar dukar vi fram ett svårslaget helhetserbjudande för yrkeskunden. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062