23948sdkhjf

Mestergruppen stärker samarbetet med Mataki

Mestergruppen Sverige med varumärkena XL-Bygg, Bolist och Järnia, tecknar nytt avtal med Mataki, som leverantör av tätskikt/takpapp.

Avtalet med Mestergruppen innebär även att Mataki blir leverantör till Mestergruppen Logistik.

XL-Bygg har sedan många år arbetat tillsammans med Mataki som nu genom det nya avtalet blir huvudleverantör.

– Vi har en hög avtalslojalitet bland våra medlemmar och som Sveriges ledande bygghandelskoncern skapar vi en ökad avtalsvolym genom att kunna erbjuda våra medlemmar marknadens bästa inköpsvillkor, säger Daniel Belmonte, Inköpsdirektör på Mestergruppen Sverige.

Mataki erbjuder med sin marknadsledande position kvalitetsprodukter, spetskunskap och lösningar inom tätskikt och takpapp. Produktionen finns i Sverige och man arbetar hela tiden tillsammans med sina kunder för att skapa både bättre och mer hållbara lösningar för sina kunder och miljön.

– Vi på Mataki är oerhört stolta och glada över att vi nu tillsammans med Mestergruppen signerat ett huvudavtal. Ett avtal som kommer ge oss en större möjlighet att nå ut med våra svenskproducerade kvalitetsprodukter på marknaden. Så nu kör vi mer full gas ut till bygghandlarna med System Haloten & Halotex, säger Bengt Svensson, försäljningschef på Mataki.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.083