23948sdkhjf

Ny vd för Woody Bygghandel

Woody Bygghandel, anställer sin nuvarande styrelseordförande Jonas Jonasson som ny vd.

I arbetet framåt betonar Jonasson vikten av att värna om och fortsätta bygga på den plattform av Entreprenörsanda, Affärsmannaskap och Relationer som redan idag gör delägare inom Woody så unika och starka på sina lokala marknader.

Jonas Jonasson, är idag seniorkonsult och partner på ValueOne, en av Sveriges ledande specialister inom Supply Chain Management, har varit styrelseordförande för Woody Bygghandel sedan oktober 2021.

Under de senaste månaderna är han även tillförordnad VD på deltid för Woody och rollen som ordinarie vd på heltid tillträder han från 1 mars 2023.

Fredrik Bergh som är styrelseledamot i Woody, liksom vd för NP Nilsson med anläggningar runt om i södra Sverige, kommenterar valet av Jonasson som ny vd.

– Det har varit prioriterat att hitta en person som kommer in med nya ögon, men som samtidigt kan komma i gång snabbt, och Jonas har under sin tid i styrelsen fått god inblick i verksamheten och de utmaningar som väntar framåt, säger Fredrik Bergh.

Jonas Jonasson kommer från en bakgrund med chefspositioner inom flera retail- och handelsföretag där han har arbetat på såväl strategisk som operativ nivå med inköps- och organisationsfrågor. Bland tidigare anställningar märks arbetsgivare som H&M, där han på 1990-talet bland annat arbetade med kedjans expansion i Tyskland och nyetablering i USA.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078