23948sdkhjf

Byggmax är huvudpartner för SM-veckan

Byggmax är för andra året i rad huvudpartner för Riksidrottsförbundets evenemang SM-veckan. Den första SM-veckan äger rum i Skövde 31 januari–5 februari.

– Vi ser fram emot att vara en del av SM-veckan även i år och stödja Sveriges idrottare att uppnå sina idrottsdrömmar. SM-veckan är en fantastisk folkfest där vi finns på plats med olika aktiviteter och tävlingar för nyfikna hemmafixare, säger Karin Svenhage, Media & Kampanjchef på Byggmax.

SM-veckan är ett av Sveriges största och årligen återkommande idrottsevenemang. Här hålls svenska mästerskap för seniorer i olika idrotter i en och samma stad under en vecka. I år arrangeras SM-veckan Vinter i Skövde 31 januari- 5 februari och SM-veckan Sommar arrangeras i Umeå 27 juni-2 juli.

– Vi tycker att alla ska ha råd och möjlighet att förverkliga sina byggdrömmar och skapa ett fantastiskt hem. Därför känns det rätt att stödja idrottsrörelsen, som inkluderar alla på lika villkor. SM-veckan är ett utmärkt tillfälle för oss att förflytta oss från butik och aktivera våra kunder där de befinner sig, säger Elliot Lindberg, landschef på Byggmax.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125