23948sdkhjf

Derome omorganiserar sin bygghandel

Kristian Andersson som tidigare varit divisionchef inom Deromes bygghandel är sedan 1 januari ny affärsområdeschef, ett ansvarsområde som tidigare varit placerad på vd Johan Winroths bord.

Från och med årsskiftet valde Derome att strukturera organisationen med målet att skapa tydlighet och förstärka erbjudandet genom att koppla det till fyra affärsområden som alla står på egna ben, men också samverkar med varandra; bygghandel, industrihandel, maskinuthyrning och bygglogistik.

– Med våra fyra affärsområden och vår satsning på hållbarhet, logistik och digitala tjänster har vi utan att överdriva branschens starkaste helhetserbjudande och en bredd som vi är unika med säger Kristian Andersson.

Kristian Anderssons uppdrag blir att driva bygghandelns frågor, men även se till helheten och ha ett nära samarbete med övriga affärsområden och centrala funktioner.

– Vi har en strategi med tydliga mål och dit ska vi nå tillsammans. För att lyckas krävs engagemang, ansvarstagande och fokus, och med kunskapen och drivkraften från våra medarbetare är jag övertygad om att vi ror detta i land säger Kristian Andersson.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
WOODJOB
Gå till jobböversikt
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
100-årig bygghandel får nya ägare
Trähusbyggare mot trenden - anställer tio efter stororder
Metsä Wood vill se mer lätta trämaterial
Remmers redo ta sig an Norden
Träcentrum på fördubblingsresa
100-årig bygghandel får nya ägare
Andra Nordiska Medier
Framtidens Bygg
Entreprenad
Transportnet

Sänd till en kollega

0.094