23948sdkhjf

Elitfönster en certifierat bra arbetsplats

Den småländska fönstertillverkaren Elitfönster har blivit certifierade enligt Great Place To Work. Företagets resultat ligger stadigt på en hög nivå vilket förklarar den prestigefyllda utmärkelsen som delas ut till arbetsplatser vars resultat från medarbetarundersökningen ligger över en viss nivå.

Great Place to Work vill hjälpa organisationer att möjliggöra för ledarskapsbeteenden som ger ökad lönsamhet, engagerade medarbetare och fler innovationer.

– En Great Place to Work-Certifiering är inget som kommer av sig själv – det kräver kontinuerligt engagemang för medarbetarens arbetsplatskultur och deras upplevelse av den, säger Jeanette Bergvall, vd för Great Place to Work. Certifieringen är det enda officiella erkännandet som helt grundas på medarbetarnas faktiska upplevelser av arbetsplatsen. Att bli certifierad innebär att Elitfönster är en av de bästa organisationerna i landet

Omdömen som "Här kan jag vara mig själv" och "Medarbetare ges mycket ansvar" tillhör de mest positiva i Elitfönsters medarbetarundersökning. "Medarbetare uppmuntras till att ha balans mellan arbete och fritid" samt "Ledare/chefer informerar mig om viktiga frågor och förändringar" är de omdömen som står för den mest positiva förändringen.'

– Resultatet visar att vi är på helt rätt väg. Nu ska vi fortsätta göra det som vi gör bra och utveckla oss inom de områdena som vi ser är viktiga för medarbetarna i undersökningen, säger Victoria Ersson, HR chef på Elitfönster.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078