23948sdkhjf

Martinsons förstärker Byggsystem

Nya säljare in i stark utveckling

Martinsons förstärker med två nya säljare på Byggsystem. Anna Wikholm, är ny account manager för färdiga produkter och Johan Jarl blir key account manager för bostäder.

– Vi förstärker vår organisation med två mycket kompetenta krafter. Båda har dessutom omfattande nätverk både regionalt och nationellt och kommer att hjälpa oss i vårt arbete för att öka våra marknadsandelar i regionen, säger Jesper Åkerlund, vd på Martinsons Byggsystem.

Anna Wikholm kommer närmast från en tjänst som vd för Visit Umeå och har också jobbat som account manager på Malmö Aviation. Hon inleder sin anställning på Martinsons i november och kommer att utgå från Martinsons kontor i Umeå.

– Jag har följt Martinsons under lång tid och att få jobba på ett företag i stark utveckling och med fokus på hållbart byggande känns otroligt spännande. Med min erfarenhet av både marknads- och försäljningsfrågor vill jag bidra till att stärka Martinsons både regionalt och nationellt, säger Anna Wikholm.

Johan Jarl är ny key account manager för bostäder med inriktning mot KL-trä. Han kommer från en lång karriär inom fastighetsbranschen där han senast hade en tjänst som affärsområdeschef på Castellum. Även han kommer att utgå från Martinsons kontor i Umeå.

Martinsons byggsystem presenteras vid kunskapsdagen Stora Trähus den 18 oktober, se storatrahus.se

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.097