23948sdkhjf

Beijer och Peab tecknar avtal

Beijer ska under två år leverera byggmaterial till Peab.

Som NTT Woodnet skrev om häromveckan har Beijer byggmaterial och JM tecknat avtal kring leveranser av byggmaterial. Nu har Peab och Beijer gjort samma sak. Avtalet som är rikstäckande sträcker sig fram till slutet av 2022. Beijer är sedan tidigare en stor leverantör till Peab.

– Beijer byggmaterial erbjuder ett komplett paket med ett brett sortiment och tillhörande tjänster, exempelvis en utvecklad logistik och e-handel. För vår del är det viktigt med god tillgänglighet i hela landet och där är Beijer en viktig aktör med sin stora spridning av byggvaruhus, säger Håkan Alkmar, kategorichef bygghandel hos Peab.

För Beijers del är det ett viktigt avtal med stor potential att lyfta såväl volymer som nya affärer. 

– Peab är den största nationella spelaren med ett högt anseende i byggsverige. För oss som marknadsledande byggmaterialhandlare är det här ett viktigt samarbetsavtal som vi är stolta över att ha på plats. Genom att samarbeta med de stora aktörerna drivs vår utveckling framåt på ett positivt sätt. Nu vill vi utöka samarbetet med Peab ännu mer och skapa bättre synergier för båda parter, säger Mikael Gustavsson, avtalsansvarig hos Beijer byggmaterial.

 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093